Sponsors

Namens het bestuur, vrijwilligers en de deelnemers van de kinderspeelweek willen wij de sponsoren van deze week heel hartelijk bedanken, want zonder deze mensen zou het werkelijk onmogelijk zijn om een speelweek in deze vorm te realiseren. Wij weten dat het in deze economische wat moeilijkere tijden het niet heel logisch is dat, met name de kleine, bedrijven nog in staat zijn om allerlei activiteiten financieel of materieel ondersteunen terwijl er steeds onverminderd door verenigingen een beroep op hen gedaan wordt.

Wij prijzen ons dan ook zeer gelukkig dat wij steeds op een grote groep mensen binnen en buiten Randwijk kunnen rekenen om de kinder- speel week ieder jaar weer te kunnen houden.

Ook dit jaar zullen wij weer een beroep doen op met name de bedrijven in Randwijk en de Gemeente Overbetuwe alsook de Woningstichting om een bijdrage in de kosten van de organisatie.

Wij hopen van harte dat u weer ons kinderdorp wilt sponsoren zodat de jonge jeugd een leuk en avontuurlijk weekje in de zomervakantie kan worden aangeboden.

Mocht het zo zijn dat U als ondernemer of als burger ons ook zou willen ondersteunen en u nog niet door ons benaderd bent laat ons dat dat dan even weten via onze website, www.kinder-speelweek-randwijk.nl waarop u ook de sponsoren kunt terug vinden die ons steeds hebben gesteund.

Het bestuur

cheapest pharmacy online pharmacy cialis rx pharmacy ashp pharmacy residency pharmacy rochester nh